Vega Gnocchi
Je hebt nodig op je aanrecht..
Voor 2 personen
- 400 gram gnocchi
- 150 gram cherrytomaten ((gehalveerd))
- 100 gram haricot verts
- 75 gram zachte geitenkaas
- 50 gram veldsla
- 25 gram pijnboompitten
- 2-3 eetlepels groene pesto
- (olijf)olie, boter, zwarte peper, zout
Aan de slag en binnen een kwartier is het genieten!
Zet een pannetje met de haricots verts op het vuur, laat deze beetgaar worden. Ondertussen rooster je de pijnboompitten in de pan, let op dat ze niet verbranden.
Neem 3 slokjes wijn, cola of wat anders.
Bak de gnocchi ongeveer 8 min in de pan met een klontje boter en olijfolie.
Bij mij waren de boontjes en de gnocchi tegelijkertijd gaat, is dat jou ook gelukt? Je mag de boontjes in de pan doen bij de gnocchi.
Als je Martijn vragen zou, dien je nu weer wat te drinken. Ik doe dat wat minder vaak 😉
Snij de cherrytomaten door midden, zet het bakje pesto alvast klaar met een lepel en snij de geitenkaas een beetje kort. Zodra je deze voorbereidingen hebt getroffen voeg je deze ze toe in de pan bij de gnocchi. Beetje omscheppen (let op, zacht vuurtje is voldoende).
Ondertussen garneer je 2 borden met de veldsla en pijnboompitjes. Verdeelt de inhoud van de koekenpan over de borden… en.. tada.. echt lekker eten maar!
ps recept gevonden op eefkooktzo.nl